Usein kysyttyjä:

1. Onko lemmikkini hoidon aikana tekemisissä toisten lemmikkien kanssa?

Ei ole. Tilamme on rakennettu niin että jokainen on turvassa eikä näköyhteydessä vieruskaveriin, joten stressitasot
pysyvät matalalla. Halutessaan omistajien luvalla voimme leikittää valvotusti eri omistajien koiria, jotka tulevat toimeen keskenään. Tästä kuitenkin sovitaan aina erikseen ja pidätämme oikeuden päättää olla leikittämättä koiria, jos katsomme että se ei ole turvallista.


2. Tuonko lemmikilleni omat ruoat?

Suositeltavaa on tuoda omat ruoat jotta vältymme mahdollisilta ruoansulatusvaivoilta ruokavalion vaihtuessa. Sovitusti voimme kuitenkin tarjota lemmikille myös hoitolalla tarjolla olevista ruoista sille sopivaa vaihtoehtoa.


3. Onko lemmikillä oltava rokotukset voimassa?

Suosittelemme että lemmikit ovat rokotettu Suomen kennelliiton ja Suomen kissaliiton antamien ohjeistuksien mukaan.


4. Voiko lemmikin tuoda hoitoon koska tahansa?

Olemme avoinna ympäri vuoden. Jokaisen lemmikin hoitojakso tulee aina erikseen varata ja varauksen yhteydessä sovimme päivän sekä kellonajan jolloin lemmikki voidaan tuoda.


5. Voiko hoitolalle tulla katsomaan eläimiä?

Otamme vastaan vierailijoita sopimuksesta ennalta sovittuna ajankohtana. Vierailijat saavat tutustua löytöeläimiin mutta hoitoeläimemme ovat nauttimassa mahdollisimman stressittömästä lomasta emmekä koskaan esittele niitä vierailijoille.


6. Onko hoitolassa valvonta myös yöllä?

Hoitolassamme on 24/7 tallentava kameravalvonta jonka avulla eläinten oloja voidaan tarvittaessa tarkkailla myös
yöaikaan.


7. Mitä lemmikille pitää tuoda hoitojaksolle mukaan?

Lemmikille voi tuoda sen oman pedin tai viltin, leluja, mahdolliset lääkitykset, omat ruoat ja makupalat joita se on tottunut syömään. Hoitolalta löytyy myös pedit ja lelut joten pakko niitä ei ole tuoda. Toivomme että lemmikeille ei tuotaisi omia kuppeja, pesemme tiskit koneessa joten on hankalaa tunnistaa/muistaa mikä kuppi kuului kenellekin.