Otamme hoitoon koiria, kissoja sekä muita pieneläimiä kuten kaneja, marsuja, frettejä yms.


KOIRILLE

Meillä on 6 erillistä tilavaa 10m2 yksiötä. Jokaisesta yksiöstä pääsee omaan katettuun ja valaistuun ulkotarhaan kelin
salliessa luukkujen auki pitämisen. Saman perheen koirat voidaan sijoittaa halutessa samaan yksiöön tai erikseen.

Koirille on lisäksi kolme 14m2 ulkotarhaa, joissa on lämpöeristetyt kopit.

Jokainen hoitolassa oleva koira pääsee päivittäin kolme-neljä kertaa päivässä ulkoilemaan hoitajan kanssa. Aamulla ja päivällä koirat asioivat lyhyehköillä pissatuslenkeillä ja iltaisin ulkoillaan ja leikitään sekä vietetään aikaa koirien kanssa pidemmin joko hoitolan pihassa olevassa 1400m2 metsätarhassa tai koirat, jotka viihtyvät paremmin sisätiloissa
saavat rapsutuksia ja huomiota kukin vuorollaan hoitolan sosiaalisissa tiloissa.

Jokaisesta koirasta täytetään sen tullessa ensi kertaa hoitoon hoitosopimus, jonka avulla voimme hoitaa, ruokkia ja lääkitä koirat mahdollisimman yksilöllisesti samoilla rutiineilla kuin kotona.

Tilamme mahdollistavat myös virkakoirien turvallisen hoidon.KISSOILLE

Meillä on kaksi tilavaa yhteishuonetta, joista on vapaa kulku virikkeelliseen katettuun ja valaistuun ulkotarhaan.
Yhteistilaan voi majoittua saman perheen useampi kissa tai miksei omistajien antaessa luvan myös seuraa kaipaavat eri perheiden kissat!

Lisäksi kissoja varten on 6 yksiötilaa, joista kissat pääsevät jaloittelemaan isompaan huoneeseen yksitellen vähintään kerran päivässä.

Kissat ovat jokainen omanlaisensa persoona, toiset haluavat jatkuvaa kontaktia ja leikkiä ihmisen kanssa ja toiset nauttivat
omassa rauhaisessa pedissään makoilusta ilman turhaa hälinää, kissat hoidetaan meillä huomioiden jokaisen yksilöllinen luonne.

Jokaisesta kissasta täytetään sen tullessa ensi kertaa hoitoon hoitosopimus, jonka avulla voimme hoitaa ja ruokkia kissat mahdollisimman yksilöllisesti ja jokaisen omat tarpeet ja mieltymykset huomioiden.MUILLE ELÄIMILLE

Meillä on tarjota erillinen huone, johon voimme ottaa yhden tai saman perheen useamman muun lemmikin kerrallaan.

Muille lemmikeille kuten jyrsijöille, matelijoille ja linnuille toivomme omistajan voivan tuoda oman asuinhäkin tai terraarion mukanaan, varatessasi hoitoa voimme sopia erikseen millaisessa asumuksessa lemmikkisi asuu hoidon aikana ja katsoa löytyisikö meiltä hoitolalta sopiva ratkaisu.

Jokaisesta lemmikistä täytetään sen saapuessa hoitoon ensi kertaa hoitosopimus ja eksoottisten eläinten kohdalla on erityisen tärkeää, että saamme mahdollisimman tarkat ja yksilölliset ohjeet lemmikin hoitoon, jotta sillä on stressitön ja miellyttävä loma.KOTIHOITOJA

Teemme max. 25km matkan päässä hoitolaltamme. Kotihoito on sopiva vaihtoehto lemmikille, joka stressaa helposti muutoksista tai esim. hevosille, vuohille, ulkokaneille tms., joille ei löydy sopivia tiloja hoitolastamme. Kotihoidon sisältö ja hinta sovitaan aina yksilöllisesti vastaamaan mahdollisimman hyvin lemmikkiesi tarpeita.