Otamme hoitoon koiria, kissoja sekä muita pieneläimiä kuten kaneja, marsuja, frettejä yms. Jokaisesta lemmikistä täytetään sen saapuessa hoitoon ensi kertaa hoitosopimus jonka avulla voimme hoitaa, ruokkia ja lääkitä lemmikkisi mahdollisimman yksilöllisesti samoilla rutiineilla kuin kotona.

Lemmikkien tuonti- ja hakuajat ovat kello 08:00-10:00 sekä 17:00-20:00, ilmoitathan aina kuitenkin viimeistään edellisenä päivänä kumpaan ajankohtaan asioit hoitolalla.

KOIRILLE

meillä on 6 erillistä tilavaa 10m2 yksiötä. Jokaisesta yksiöstä pääsee omaan katettuun ja valaistuun ulkotarhaan kelin salliessa luukkujen auki pitämisen.

Saman perheen koirat voidaan sijoittaa halutessaan samaan yksiöön tai erikseen.

Koirille on lisäksi kolme 14m2 ulkotarhaa joissa on lämpöeristetyt kopit. Jokainen hoitolassa oleva koira pääsee päivittäin kolme kertaa ulkoilemaan hoitajan kanssa. Aamulla ja päivällä koirat asioivat lyhyehköillä pissatuslenkeillä ja iltaisin ulkoillaan ja leikitään sekä vietetään aikaa koirien kanssa.

1200m2 metsätarhassa hoitokoirillamme on runsaasti tilaa vapaaseen liikkumiseen. Koirat jotka viihtyvät paremmin sisätiloissa, saavat rapsutuksia ja huomiota kukin vuorollaan hoitolan sosiaalitiloissa. Hoitolan ammattitaitoinen ja lämminhenkinen henkilökunta toimii koirien ehdoilla ja meille on erityisen tärkeää tehdä koirasi lomasta sellainen että se saapuu seuraavallakin kerralla häntä heiluen takaisin.

KISSOILLE

meillä on kaksi tilavaa yhteishuonetta joista on vapaa kulku virikkeelliseen katettuun ja valaistuun ulkotarhaan. Yhteistilaan voi majoittua saman perheen useampi kissa tai miksei omistajien antaessa luvan myös seuraa kaipaavat eri perheiden kissat!

Kissat ovat jokainen omanlaisensa persoona, toiset haluavat jatkuvaa kontaktia ja leikkiä ihmisen kanssa ja toiset nauttivat omassa rauhaisessa pedissään makoilusta ilman turhaa hälinää, kissat hoidetaan meillä huomioiden jokaisen yksilöllinen luonne. Meille on tärkeää että kissa saapuu seuraavallekin lomalleen rennosti ja stressittömästi.

Lisäksi kissoja varten on 6 yksiötilaa joista kissat pääsevät jaloittelemaan isompaan huoneeseen yksitellen vähintään kerran päivässä.
MUILLE ELÄIMILLE

meillä on tarjota erillinen huone johon voimme ottaa yhden tai saman perheen useamman muun lemmikin kerrallaan.

Eksoottisen eläinten kohdalla on erityisen tärkeää että saamme mahdollisimman tarkat ja yksilölliset ohjeet lemmikin hoitoon, jotta sillä on stressitön ja miellyttävä loma.

Muille lemmikeille kuten jyrsijöille, matelijoille ja linnuille toivomme omistajan
voivan tuoda oman asuinhäkin tai terraarion mukanaan, varatessasi hoitoa voimme
sopia erikseen millaisessa asumuksessa lemmikkisi asuu hoidon aikana ja katsoa
löytyisikö meiltä hoitolalta sopiva ratkaisu.

KOTIHOITOJA

teemme max. 25km matkan päässä hoitolaltamme. Kotihoito on sopiva vaihtoehto lemmikille joka stressaa helposti muutoksista tai esim. hevosille, vuohille, ulkokaneille tms. joille ei löydy sopivia tiloja hoitolastamme.

Kotihoidon sisältö ja hinta sovitaan aina yksilöllisesti vastaamaan mahdollisimman hyvin lemmikkiesi tarpeita.