Huomioithan että turkinhoitoihin saattaa varsinkin kesällä olla jopa kuukauden jono joten
varaa aika lemmikillesi ajoissa! Kynsien leikkuita ja muita pienempiä hoitotoimenpiteitä pystymme tekemään lyhyemmällä varausajalla.

Turkin hoitoon kuluvaan aikaan vaikuttaa mm. turkin kunto, rotuyksilöllinen karvanlaatu sekä eläimen mahdolliset käyttäytymisongelmat kuten aggressiivisuus tai
arkuus. Eläimen turkki kannattaakin hoidattaa säännöllisesti
jolloin se pysyy hyvässä kunnossa ja turkinhoito on nopeaa sekä miellyttävää lemmikillesi.


Veloitamme turkin hoidosta 30 € / alkava tunti (sis. alv 24%)


PESU JA KUIVAUS

Teemme perus pesuja kaikenlaisille koirille rotuun ja kokoon katsomatta. Käytämme laadukkaita ammattilaistason shampoita ja hoitoaineita joista löytyy omat vaihtoehdot eri turkin laaduille kuten karkealle tai silkkiselle turkille. Käytämme ammattikuivuria tai pienempää turkinkuivainta riippuen turkista, koiran koosta ja siitä jos koira pelkää suurempaa kuivuria. Pesuun ja kuivaukseen sisältyy aina myös turkinselvitys ja irtokarvan poisto ennen pesua sekä kynsien leikkuu.


AJELTAVAT/LEIKATTAVAT

Teemme ns. kotitrimmejä ajeltaville ja leikattaville roduille kuten villakoirille, shih tzuille, lhasa apsoille yms. Ajelemme myös asiakkaan toiveiden mukaan esim. huskyja ja lapinkoiria kesäaikana. Ajeltavan koiran trimmaukseen sisältyy aina myös turkinselvitys ja irtokarvan poisto, pesu, kuivaus sekä kynsien leikkaus.


NYPITTÄVÄT

Nypimme erilaisia koiria kuten snautsereita, terriereitä, irlanninsusikoiria yms. Nyppiminen suoritetaan aina karvan kasvuvaiheen sekä asiakkaan toiveiden mukaan joko ns. ylläpito nyppimisenä tai pohjavillalle nyppimisenä. Nypittävän koiran trimmaukseen
sisältyy aina myös turkin selvitys ja irtokarvan poisto, kynsien leikkaus sekä
haluttaessa pesu ja kuivaus.


KYNSIENLEIKKUUT+MUUT HOITOTOIMENPITEET

Leikkaamme koirien ja kissojen kynsiä, puhdistamme korvia, nypimme korvakarvoja
ja siistimme tassukarvoja sekä teemme muita pienempiä hoitotoimenpiteitä
omistajan toiveitten mukaan. Kynsien leikkuun hinta on 15 € / eläin ja muut
pienten hoitotoimenpiteiden hinnat sovitaan erikseen.


OPPILASTYÖT

Hoitolassamme on usein työharjoittelijoita joilta sujuu hyvin koirien turkinhoidot, oppilastyöt suoritetaan aina -30% hinnalla. Kysy lisää!