ARKITOTTELEVAISUUS

Tarjoamme apua perus arkitottelevaisuus asioiden koulutukseen kaikenlaisille koirille.Arkitottelevaisuus pitää sisällään esim. hihnakäytöksen, ihmisten, autojen ja koirien ohittamisen rauhallisesti, ihmisten kohtaamisen rauhallisesti kotioloissa yms.VIRIKKEELLISTÄMINEN

Autamme keksimään kanssasi energiselle koirallesi miellyttävää puuhaa joka sopii sinulle ja väsyttää koirasi hyvällä tavalla.Koulutukseen kuuluu tarvittavat välineet ja makupalat jolloin et itse joudu hankkimaan kalliita tarvikkeita, ennen kuin olemme yhdessä keksineet mikä puuha on sopivaa juuri sinun koirallesi! Virikkeellistämisen muotoja ovat mm. virikkeellistäminen ruokinnan avulla, erilaiset jäljestämis- ja etsimistehtävät, aktivointilelut, agility yms!

ONGELMAKOIRAT

Joskus koiran kanssa saattaa eteen tulla ongelmia joiden ratkaisuun kaivataan apua. Yleisimpiä ongelmatilanteita ovat mm. hihnakäytös, eroahdistus, luoksetulo-ongelmat ym. arjessa esiintyvät vaikeudet.

Ota rohkeasti yhteyttä pienenkin pulman ilmaantuessa niin voimme yhdessä keksiä sinua ja koiraasi helpottavan ratkaisun. Mitä aiemmin ongelmiin puututaan sen helpompi niitä on ratkoa.

Jokaisessa koulutuksessa runko muodostuu niin että ensin sovitaan ns. haastattelutapaaminen ympäristöön jossa koira asuu. Tapaamisen tarkoitus on kartoittaa koiran ja omistajan tarpeet koulutukselle ja koiran näkeminen asuinympäristössään antaa kouluttajalle parhaimman käsityksen sen normaalista käyttäytymisestä.

Tapaamisen kesto on 1-2 h. Haastattelutapaamisen jälkeen jokaiselle koiralle suunnitellaan yksilöllisesti seuraava koulutuskerta ja sen sisältö.

Jokaisen koulutuskerran jälkeen kartoitetaan jatkon tarve. Koulutuskertoja voi siis olla vaikka vain yksi tai kymmenen tarpeesta ja omistajan toiveista riippuen!

Haastattelukäynnin hinta on 25 / h + matkakorvaus 0,55€ /km

Koulutuskäynnin hinta on 30 / h + matkakorvaus 0,55€ /km


Huomioithan että kaikissa koulutuksen muodoissa sinä itse koulutat koiraasi ohjattuna, emme siis kouluta koiraasi sinun puolestasi.
Kaikki koulutukselliset asiat vaativat satoja toistoja ja pitkäjänteisyyttä omistajalta sekä panostusta kaikilta jotka asuvat samassa taloudessa. Kun koulutuksesta saadaan koko perheen yhteinen rutiininomainen asia tulokset puhuvat puolestaan!